csinimama

Miranda a marcipánkalács - vigyázat túl finom!!!

 

Hát ő mindent ver. Túl durva. Annak ellenére, hogy én a mandulától kiütéses leszek bevállaltam, sőt, nem bírok ellenállni neki. Ilyen finomat még nem sütöttem, esküszöm!

A lényeg a következő volt:

2 tojást felütöttem, belereszeltem 3 almát és beledaraboltam 1 banánt – ezeket turmixgéppel összekevertem

egy másik tálban a liszteket (kb 2 bögrényi) elkevertem, 1-1 arányban voltak a következők: mandulaliszt, gesztenyeliszt és kókuszliszt – tudom ezek a legdrágábbak, de most az egyszer összeengedtem őket, hadd bulizzanak a maguk sznob módján, elvégre a végén én is hivatalos leszek 🙂

a lisztekhez kevertem még 2tk szódabikarbónát, pici sót, 2ek cukoressimót és 3 ek kókuszvirágcukrot – ennél kevesebb is elég, de most ezekkel sem spóroltam

opcionálisan lehet bele tenni mazsolát, vörösáfonyát, paleo csokit, mandulát, ki mit szeret – nekem a két fele kétféle volt

végül annyi kókusztejszínt adtam hozzájuk, hogy massza legyen a keverékből, nem kellett sok, kb 1dl

az egészet betettem egy sütőpapírral bélelet kenyérformába, a tetjére a díszítés miatt cukorkákat tettem, de ez nem paleo, vigyázat!

egyébként paleo csokival is meg lehet tűzdelni…

a sütő 170 fok körül volt, előmelegített és kb 20-25 percet sült

Júj, túl finom! Mint egy mese!

 

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!