csinimama

John a padlizsánkrém

 

Ki szereti a száraz zsemlét? Vagy a száraz sós sütit? Én!

Van aki azonban kevésbé, például a férjem.

Imádja, ha van a zsemléimhez valami jó kis krém. A lecsókrém mellett a másik kedvenc a padlizsánkrém.

Ez egy hagymás padlizsánkrém, ami kifejezetten ízletes.

1 fej vöröshagymát megtisztítottam, felvágtam és egy serpenyőben olajon megpirítottam, beledobtam felkockázott, hámozott padlizsánt és cukkinit, majd megsóztam, megborsoztam őket.

Addig sütöttem őket ameddig jól össze nem omlottak. Amikor már jó barnás volt az egész lehúztam, egy kisebb tálba tettem, és leturmixoltam.

Tádá! Kész! Ennyi!

Én néha salátával keverem össze, úgy is nagyon finom!

Imádtuk!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!