Van ez a fasírtmánia. Mert azt mindenki szereti, és tényleg finom is. De feltétlenül kell bele a kenyér? Nem lehetne esetleg változatosabb íze?
Mindig egy ilyen kérdéssel kezdődik, aztán a végkimenetel kiszámíthatatlan. Van amikor kuka lakik jól, de van amikor mindeki.
Így volt ez a húsgolyóval. Hans gyorsan jött és gyorsan el is tűnt.
Mert finom volt 🙂
Az történt, hogy 2 nagy répát és egy vöröshagymát aprítóba tettem.
Megkínoztam őket, majd belekevertem a darált csirkehúst (fél kg kb)
Tettem még bele szezámmagot, szezámmaglisztet (a kettő együtt kb fél bögre)
Rácsaptam 1 tojást
Fűszernek pedig római köményt tettem bele, és persze sót, borsot.
Kis golyókat formáztam belőle, ezeket tesibe helyeztem, a tetejére még egy kis szezámmagot szórtam.
A sütőben 200 fokon fél óráig is lehet sütni, de lehet, hogy hamarabb is megkapja, úgyhogy érdemes figyelni, el ne égjen.
Köretnek akármilyen salátával finom, de lehet hozzá mártogatós krémeket is készíteni, mint a lecsókrém vagy a padlizsánkrém.
Hajrá mindeki! Hajrá Hans!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: